To καταραμένο ριάλιτι του θανάτου-Έχουν ήδη βρει τραγικό τέλος πέντε μέλη του cast (φωτο) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

To καταραμένο ριάλιτι του θανάτου-Έχουν ήδη βρει τραγικό τέλος πέντε μέλη του cast (φωτο)


To καταραμένο ριάλιτι-Έχουν πεθάνει ήδη πέντε μέλη του cast [εικόνες] Η πρόσφατη αυτοκτονία της τραγουδίστριας Μίντι Μακ Κρέιντι (αφού πρώτα σκότωσε τον σκύλο της) σηματοδοτεί το πέμπτο μέλος (και το τρίτο από την 3η σεζόν) του Celebrity Rehab με τον Dr. Drew που πεθαίνει κάτω από τραγικές συνθήκες.
Με «διάπλατα χαμόγελα» υποδέχθηκαν τον θάνατο της Μακ Κρέντι όλοι όσοι επιμένουν..
ότι το συγκεκριμενό ριάλιτι, που μαζεύει προβληματικούς σελέμπριτι -όπως π.χ. ο Ντένις Ρόντμαν- προκειμένου να τους βοηθήσει να αποτοξινωθούν, κάνει ακριβώς το αντίθετο.
Συγκρίνοντας μάλιστα τον ψυχολόγο παρουσιαστή του, τον διάσημο στην Αμερική Δρ. Ντρου, με τον Άγγελο του θανάτου, Δρ. Τζακ Κεβόρκιαν που βοηθούσε ασθενείς να αυτοκτονήσουν.
Το πρώτο μέλος του cast που πέθανε (τον Μάιο του 2011) ήταν ο -γνωστός από τον ρόλο του στο Grease- Τζεφ Κόναγουεϊ. Η αρχική αιτιά θανάτου ήταν η πνευμονιά, αν και τελικά διαπιστώθηκε πως ήταν ο εθισμός του σε παυσίπονα που του στοίχισε την ζωή.
Ακολούθησε τον Ιούλιο του 2011 ο 44χρονος μπασίστας των Alice in Chains, Μάικ Σταρ, που συμμετείχε στην 3η σεζόν και πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης.
Ένα χρόνο μετά, τον Ιούνιο του 2012, ήρθε η σειρά του Ρόντνεϊ Κίνγκ (σ.σ. Διάσημος από τον ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς του L.A.) ο οποίος πνίγηκε μετά από ταυτόχρονη χρήση αλκοόλ, κοκαίνης, μαριχουάνας και LCD.
Το «καρέ» ήρθε να ολοκληρώσει το Αύγουστο του 2012 ο 29χρονος Τζόι Κόβαρ (γνωστός από την συμμετοχή του στο Real World Hollywood) από υπερβολική δόση οπίου.



Σου άρεσε;

Σχολίασε