Σοκαριστικό νεαρή Ιταλίδα πέθανε επειδή έκανε τατουάζ! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Σοκαριστικό νεαρή Ιταλίδα πέθανε επειδή έκανε τατουάζ!

tattoo
Η 23χρονη Φραντσέσκα Ιαματέο πέθανε, ύστερα από ένα τατουάζ που έκανε στο χέρι. Η νεαρή Ιταλίδα, την περασμένη Πέμπτη, επισκέφθηκε γνωστό στούντιο του Μιλάνου, προκειμένου να κάνει τατουάζ ένα αγαπημένο της σχέδιο.
Την ώρα που ο καλλιτέχνης ολοκλήρωνε τη δημιουργία του, εκείνη άρχισε να...
αισθάνεται δυσφορία, ωστόσο έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη για το νέο της τατουάζ.
Το ίδιο βράδυ, η αδιαθεσία της άρχισε να επιδεινώνεται, με την 23χρονη Ιταλίδα να παρουσιάζει υψηλό πυρετό, αδυναμία, πονόλαιμο, κρυάδες και μούδιασμα στο χέρι. Λίγες ώρες αργότερα, η κατάσταση της υγείας της χειροτέρεψε αισθητά, με αποτέλεσμα η μητέρα της να τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε με ακατάσχετη αιμορραγία.
Οι γιατροί διέγνωσαν σηπτική καταπληξία, η οποία όπως όλα δείχνουν προήλθε από αλλεργία σε κάποιο από τα μελάνια που χρησιμοποιήθηκαν για το τατουάζ της. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η νεαρή Φραντσέσκα απεβίωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου.
«Ήταν γεμάτη ενέργεια, πολύ αθλητική» δήλωσε ο άτυχος πατέρας της, Αγκοστίνο, ο οποίος αδυνατεί να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά του. Το ειδικό κέντρο στο οποίο επιμελούνται τα τατουάζ πληροί τις προϋποθέσεις, καθώς έχει περάσει από όλους τους υγειονομικούς ελέγχους που επιβάλλονται. Άλλωστε, η νεαρή το είχε επισκεφθεί και στο παρελθόν, για να «χτυπήσει» άλλα τατουάζ.
Παρόλα αυτά, ο εισαγγελέας διέταξε τη νεκροτομή της 23χρονη, έτσι ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της, κάνοντας λόγο για «ανθρωποκτονία εξ αμελείας», και ζητώντας από τις Αρχές να ερευνήσουν σχετικά με τις συνθήκες υγιεινής του στούντιο


Σου άρεσε;

Σχολίασε