Δείτε όλοι την showbiz απο την βάπτιση της κόρης Χρουσαλά-Πατίτσα (φωτο) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Δείτε όλοι την showbiz απο την βάπτιση της κόρης Χρουσαλά-Πατίτσα (φωτο)

Δείτε όλοι την  showbiz   απο την βάπτιση της κόρης Χρουσαλά-Πατίτσα  (φωτο)Μα θα ήταν δυνατό να βαφτιστεί η κορούλα της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα και να λείπουν οι καλεσμένοι από τον χώρο της showbiz; Ε,όχι!Σαςπαρουσιάζουμε το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης!
Όπως γράψαμε και νωρίτερα, η μικρή πήρε το όνομα Μαριγώ, από την γιαγιά της, στον ιερό ναό της Παναγίας Φανερωμένης,
στη Βουλιαγμένη. Βέβαια, οι δικοί της θα την φωνάζουν Μάργκω, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
1972_KEVIN_UNDERGARO_XROYSALA_MENOYNOS_ME_TOYS_GONIS_TIS_15062013.jpg



Νονές ήταν η γιαγιά Μαριγώ Λαιμού, η Σήλια Κριθαριώτη και η Μαρία Μενούνος, ενώ ο στολισμός ήτανστα χρώματα του ροζ και του λευκού, όπως και τα ρούχα μαμάς και κόρης!

3311_15062013.jpgΔες το άλμπουμ από την βάφτιση της κόρης Χρουσαλά - Πατίτσα!Δες το άλμπουμ από την βάφτιση της κόρης Χρουσαλά - Πατίτσα!



Περίπου 400 καλεσμένοι έδωσαν τις ευχές τους στη νεοφώτιστη, μεταξύ των οποίων οι Έλλη Κοκκίνου, Ρούλα Σταματοπούλου, Δούκισσα Νομικού Όλγα Λαφαζάνη, Νίκος Οικονόμου και Βίκυ Παγιατάκη.

Μετά το μυστήριο, έγινε πάρτι στο χλιδάτο σπιτικό του ζευγαριού, στην περιοχή του Ελληνικού.

Δες το άλμπουμ από την βάφτιση της κόρης Χρουσαλά - Πατίτσα!Δες το άλμπουμ από την βάφτιση της κόρης Χρουσαλά - Πατίτσα!


Δες το άλμπουμ από την βάφτιση της κόρης Χρουσαλά - Πατίτσα!Δες το άλμπουμ από την βάφτιση της κόρης Χρουσαλά - Πατίτσα!
0495_15062013.jpg


Σου άρεσε;

Σχολίασε