Ευτυχισμένα στιγμιότυπα, αλλά και όλες οι λεπτομέρειες από το λαμπερό γάμο της κόρης της Γιάννας Αγγελοπούλου [εικόνες] | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ευτυχισμένα στιγμιότυπα, αλλά και όλες οι λεπτομέρειες από το λαμπερό γάμο της κόρης της Γιάννας Αγγελοπούλου [εικόνες]

Ευτυχισμένα στιγμιότυπα, αλλά και όλες οι λεπτομέρειες από το λαμπερό γάμο της κόρης της Γιάννας Αγγελοπούλου [εικόνες]Την μοναχοκόρη της Καρολίνα με τον καλό της Βασίλη πάντρεψε το περασμένο Σάββατο η Γιάννα Αγγελοπούλου. 

Ο γάμος έγινε στο Λονδίνο στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας σε στενό κύκλο, ενώ ακολούθησε δεξίωση στο πανέμορφο ιστορικό κτίριο «One Mayfair», παλιά εκκλησία, η οποία έχει διαμορφωθεί σε χώρο εκδηλώσεων...
Τη νύφη συνόδευσαν και παρέδωσαν στον γαμπρό η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο σύζυγος της Θεόδωρο Αγγελόπουλο οι οποίοι δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους αλλά και τη συγκίνησή τους.

Ο γάμος έγινε στην ορθόδοξη εκκλησιά της Αγίας Σοφίας, στην οποία είχε παντρευτεί ο πρίγκιπας Παύλος την Μαρί Σαντάλ το 1995, σε στενό κύκλο, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους 110.

Η Καρολίνα Αγγελοπούλου και ο Βασίλης Αμβροσίου είναι ζευγάρι τα τελευταία 10 χρόνια και ήταν επιθυμία τους να κρατηθεί μυστικός. Ο γάμος έγινε στο Λονδίνο καθώς τα δύο παιδιά ζουν και εργάζονται εκεί. Ο Βασίλης Αμβροσίου ασχολείται με το real estate ενώ η Καρολίνα Αγγελοπούλου εργάζεται στις επιχειρήσεις του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, ο οποίος και την ανέθρεψε.

Οπως αναφέρουν τα περιοδικά Ok! και Hello το νυφικό ήταν δημιουργία του Elie Saab, οπως και το κόκκινο φόρεμα που φόρεσε η Γιάννα Αγγελοπούλου στη δεξίωση.

Οσον αφορά το εντυπωσιακό μοβ φόρεμα που φόρεσε η κυρία Αγγελοπούλου στο γάμο, όπως αναφέρουν τα δύο περιοδικά, ήταν δημιουργία του αγαπημένου της σχεδιαστή Jean Paul Gaultier, ενώ το καπέλο του Philip Trace.






Φωτογραφίες: Ok και Hello



Σου άρεσε;

Σχολίασε