Συμβουλές για στυλάτες εμφανίσεις! - Τι παπούτσια να συνδυάσετε με το καρό πουκάμισο! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Συμβουλές για στυλάτες εμφανίσεις! - Τι παπούτσια να συνδυάσετε με το καρό πουκάμισο!



Συμβουλές για στυλάτες εμφανίσεις! - Τι παπούτσια να συνδυάσετε με το καρό πουκάμισο!Τα καρό πουκάμισα είναι η τέλεια επιλογή, ειδικά για το φθινόπωρο και την άνοιξη. Μπορούν να φορεθούν στη βόλτα με τη φίλη σας μέχρι σε ένα πάρτι, ανάλογα με το τι θα επιλέξετε να τα συνδυάσετε. Επίσης, υπάρχουν διάφοροι τρόποι να φορέσετε ένα καρό πουκάμισο. 

Μπορείτε να το αφήσετε ανοικτό συνδυάζοντας από μέσα ένα top ή να κουμπώσετε τα κουμπιά μέχρι πάνω και να προσθέσετε μια λεπτή ζώνη στη μέση σας. Εάν αναρωτιέστε ποιο είναι το σωστό ζευγάρι παπούτσια να συνδυάσετε, δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από τα πέντε outfits που ετοιμάσαμε για εσάς.

Για ένα casual ντύσιμο συνδυάστε το καρό πουκάμισό σας με ένα skinny jean και τις πλατφόρμες σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό σας και μία oversized τσάντα σε ένα φωτεινό χρώμα.
Το καρό πουκάμισό σας ταιριάζει πολύ και με ένα ζευγάρι flats, είτε πρόκειται για τα loafers είτε για τις μπαλαρίνες σας. Φορέστε το πουκάμισό σας μέσα από το jean σας και ολοκληρώστε το look με μία λεπτή ζώνη στη μέση σας κι ένα cross body τσαντάκι.
Εάν έχετε girly διάθεση, τότε φορέστε το καρό πουκάμισό σας με μια mini jean φούστα και τα σταράκια σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα κολιέ στο λαιμό σας και μια oversized τσάντα.
Εάν θέλετε κάτι sexy τότε δεν έχετε παρά να συνδυάσετε το καρό πουκάμισό σας με ένα jean σορτσάκι και τις καουμπόικες μπότες σας. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κι ένα καφέ τσαντάκι θα ολοκληρώσουν άψογα την εμφάνισή σας.
Τέλος, το καρό πουκάμισό σας μπορεί να φορεθεί ακόμα και με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας αρκεί να το συνδυάσετε με μια pencil φούστα και ένα μεσάτο σακάκι. Αφήστε δύο, τρία κουμπιά ανοικτά και ολοκληρώστε το look σας με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και μία τσάντα βαλιτσάκι. 
news.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: