Ανέβασε φωτογραφία με... φάντασμα 4 μήνες προτού πεθάνει! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ανέβασε φωτογραφία με... φάντασμα 4 μήνες προτού πεθάνει!

Ανέβασε φωτογραφία με... φάντασμα 4 μήνες προτού πεθάνει!Στη δημοσιότητα έρχεται και πάλι μια περίεργη φωτογραφία που είχε ανεβάσει η Peaches Geldof στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περίπου τέσσερις μήνες πριν βρεθεί νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο, από ανεξήγητα μέχρι στιγμής αίτια!

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια από την Βρετανία, Peaches Geldof (κόρη του Sir Bob Geldof), είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στην οποία εμφανιζόταν, όπως έγραφε τότε, ένα μυστηριώδες χέρι...

Η Βρετανίδα παρουσιάστρια είχε τραβήξει μια selfie με τον γιο της, Astala, στο σπίτι τους στο Κεντ.Όταν την είδε καλύτερα παρατήρησε ένα... χέρι στον ώμο της, το οποίο όπως έγραψε στο Instagram, ανήκε μάλλον σε φάντασμα!

Σε χρήστες που τότε έσπευσαν να σχολιάσουν, η ίδια τόνισε ότι το χέρι δεν ανήκει στην ίδια ή το παιδί, ενώ δεν βρισκόταν κανείς άλλος στο μπάνιο μαζί τους.

Όπως έγραψε μάλιστα στη συνέχεια, έψαξε για την ιστορία του σπιτιού και είναι πεπεισμένη ότι το χέρι ανήκει σε μια νεκρή κοπέλα, η οποία πέθανε μέσα στο σπίτι στο παρελθόν...

Τελικά έμαθε πως ανήκε σε ένα ζευγάρι πλουσίων. Η γυναίκα έφερε το μωρό της στον κόσμο, αλλά αυτό πέθανε, με αποτέλεσμα να τρελαθεί και να αυτοκτονήσει στη... μπανιέρα!

Αυτό όμως δεν τρόμαξε την Peaches, η οποία όπως είπε «ίσως να θέλει το φάντασμα να κάνει αισθητή την παρουσία του, επειδή του αρέσει όταν υπάρχουν μωρά τριγύρω!»

Το σπίτι πάντως όπου βρέθηκε νεκρή η Peaches, είναι το ίδιο με αυτό που εντόπισε πριν λίγους μήνες το... φάντασμα!

mychannel.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: