Αυτά είναι τα πιο ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ χτενίσματα για το βράδυ της Ανάστασης! (PHOTOS) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Αυτά είναι τα πιο ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ χτενίσματα για το βράδυ της Ανάστασης! (PHOTOS)

Αυτά είναι τα πιο ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ χτενίσματα για το βράδυ της Ανάστασης! (PHOTOS)Είτε βγεις μετά την Ανάσταση είτε όχι σίγουρα θα θέλεις να είσαι όμορφη και περιποιημένη! 

Εμείς σου προτείνουμε τα παρακάτω χτενίσματα!..

Η απαλή γοητεία
Οι χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά είναι ένα από τα πιο ευκολοφόρετα look της σεζόν και πολλές celebrities τις έχουν προτιμήσει στο κόκκινο χαλί. Μεσαίου μήκους ή μακρυά μαλλιά, κάτω ή στο πλάι, οι χαλαρές μπούκλες είναι πάντα εντυπωσιακές
Χτενίσματα με απαλά τελειώματα
Μία παραλλαγή σε περίπτωση που δε θέλεις τα μαλλιά σου τελείως ίσια ούτε με μπούκλες
Χτενίσματα με Τιάρες και Διακοσμητικά στοιχεία
Ακόμα και τα πιο απλά πιασίματα ή χτενίσματα σε μετατρέπουν σε πριγκίπισσα του παραμυθιού αν προσθέσεις μία τιάρα ή διακοσμητικά στοιχεία με πέτρες ή κρύσταλλα. Οι συγκεκριμένες τιάρες, γίνονται ολοένα και περισσότερο δημοφιλής.
Χτενίσματα με διακριτικά πιασίματα
Ανάλαφρα, ρομαντικά και παιχνιδιάρικα, αυτά τα χτενίσματα αντιπροσωπεύουν μια χαλαρή και ήρεμη διάθεση.

Χαμηλά και ψηλά σινιόν
Αν θέλεις τα μαλλιά σου πιασμένα, δεν υπάρχει πιο θηλυκό και μυστηριώδες χτένισμα από αυτό του χαμηλού σινιόν. Ένα τέτοιο χτένισμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη χωρίς να κουραστείς ιδιαίτερα με το χτένισμα των μαλλιών σου.
Από την άλλη, το ψηλό σινιόν ή ένα μπομπέ πιάσιμο στην κορυφή του κεφαλιού δίνει ένα τελέιως διαφορετικό και μοντέρνο look που σίγουρα θα εντυπωσιάσει στο πέρασμά του!

Κυματισμός - vagues
Η τάση του » 20′s – 40′s glam» σε καλεί να πας πίσω στο χρόνο και να μεταφέρεις το πιο glamorous χτένισμα στο σήμερα. Τα ελαφριά κύματα, ή αλλιώς vagues,  είναι ιδανικά για μεσαίου μήκους μαλλιά και αποπνέουν ένα τόνο μυστηρίου και γλυκιάς νοσταλγίας.
Πιασμένα μαλλιά
Αυτή τη σεζόν, οι κότσοι είναι πιο λιτοί από ποτέ! Αν θέλεις να είσαι in μην κάνεις περίεργους κότσους και πιασίματα. όσο πιο απλά τόσο πιο εντυπωσιακά. Αυτόν τον κότσο με γυρισμένα μαλλιά  στο πίσω μέρος του κεφαλιού, τον είδαμε σε πολλές πασαρέλες και πραγματικά μας άφησε γοητευμένους.
Κοντά μαλλιά
Αν έχεις κοντά μαλλιά με μακρυά φράντζα μπορείς να κάνεις αυτά τα εντυπωσιακά χτενίσματα. Η μοϊκάνα σε εξυπηρετεί επίσης σε περίπτωση που θέλεις να προσθέσεις extension σε κοτσίδα.
Τέλος, δεν ξεχνάμε ότι και οι απλές κοτσίδες, πλεξίδες ή ψαροκόκαλο, είναι εξίσου εντυπωσιακές για να μας συνοδεύσουν στο ρεβεγιόν.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: