Σε χάσαμε και εσένα! 8 σημάδια ότι είσαι τρελά ερωτευμένη! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Σε χάσαμε και εσένα! 8 σημάδια ότι είσαι τρελά ερωτευμένη!

Σε χάσαμε και εσένα! 8 σημάδια ότι είσαι τρελά ερωτευμένη!Μερικά από αυτά ορκίστηκες να μην τα κάνεις, μερικά δεν ήξερες καν ότι μπορείς να τα κάνεις και τώρα τα κάνεις όλα αυτά. Συγχαρητήρια, είσαι ερωτευμένη!

1. Κλείνεις αεροπορικό εισιτήριο και επιβιβάζεσαι στο αεεροπλάνο για να τον επισκεφτείς στην άλλη άκρης της χώρας ή της Ευρώπης ή της Αμερικής. Και όλα αυτά όταν εσύ φοβάσαι τα αεροπλάνα. Ναι, ναι ποιος το περίμενε!

2. Έχασες το πρώτο επεισόδιο του ένατου κύκλο του Grey's Anatomy για να βγεις ραντεβού μαζί του. Ή το Game Of Thrones ή τo Dexter.

Όποιο σίριαλ τελοσπάντων σε κάνει να ξημεροβραδιάζεσαι στον καναπέ.

3. Ξαφνικά έχεις γίνει φανατική τηλεθεάτρια ποδοσφαιρικών αγώνων ενώ πριν από εκείνον δεν ήξερες τι είναι το Champions Leaque. Όχι, ότι τώρα ξέρεις, απλά τώρα το παρακολουθείς χωρίς να σε παίρνει ο ύπνος!

4. Όταν αναφέρεσαι σε εκείνον στις φίλες σου δεν μπορείς να μην χαζογελάσεις ή να μην γίνεις το γλυκό κορίτσι που όλοι αγαπάνε.

5. Οι ιστορίες του Love Actually ξαφνικά σου φαίνονται πολύ ρομαντικές και ρεαλιστικές. Ναι, το να παντρευτείς κάποιον με τον οποίο δεν μιλάτε καν την ίδια γλώσσα δεν είναι καθόλου τρελό πια γιατί όλα σου φαίνονται ροζ εκεί στο συννεφάκι που μένεις πλέον.

6. Μετακομίζεις σε άλλη πόλη ή και χώρα για να είσαι μαζί του. Δεν είχες σκεφτεί ποτέ στη ζωή σου να μένεις μακριά από τους φίλους ή την οικογένειά σου... μέχρι που γνώρισες εκείνον.

7. Άφησες το διαμερισματάκι σου που διακόσμησες με τόση προσπάθεια για να μείνεις στο δικό του εργένικο σπίτι. Τέρμα οι γυναικείες βραδιές με πιτζάμες!

8. Έπιασες τον εαυτό σου να ανακαλύπτει τις μπαλάντες και να τις βάζει on repeat όλη μέρα. Whitney Houston, Mariah Carey και τελευταία και λίγο Taylor Swift! Για να μην αναφερθούμε στο ελληνικό ρεπερτόριο!


Πηγή: http://www.queen.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε