Η παρουσιάστρια στη Μύκονο και το μονόπετρο του μισού εκατομμυρίου | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η παρουσιάστρια στη Μύκονο και το μονόπετρο του μισού εκατομμυρίου


Έτσι είναι αυτά. Όταν είσαι εντυπωσιακή προσέχεις τον εαυτό σου είσαι μετρημένη και γοητευτικά απόμακρη τότε τα πεσίματα από ισχυρούς που βαρέθηκαν τις βίζιτες και τα τσόλια είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Το κορίτσι έσκασε μύτη στο νησί των ανέμων για ένα τριήμερο. Και τι πρόλαβε να ζήσει; Πολλά εγκεφαλικά ελέω κορμιού και στιλ, μια πρόταση γάμου και μια πολύ ηχηρή απόρριψη.
Η Χριστίνα Δάλλα, αποφάσισε να επισκεφτεί το νησί ούσα ελεύθερη και ωραία με τις φίλες της. Και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς… δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο συνεργάτης μας την εγκλώβισε στη μηχανή του και μας έστειλε εικόνες από την παραλία. Όλα αυτά προχθές το μεσημέρι. Χθες το βράδυ ωστόσο το κορίτσι δέχτηκε πολύ σκληρό πρέσινγκ από Λιβανέζο επιχειρηματία με χρυσοχοεία σε όλο τον κόσμο.
Ήταν τόσο μεγάλη η επιθυμία του να την κάνει δική του που στο τέλος της πρότεινε να τον ακολουθήσει στο Λίβανο προσφέροντας της ένα δαχτυλίδι πολύ μεγάλης αξίας. Η κοτρόνα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν πολύ εντυπωσιακή, μεγάλη και ο αστικός μύθος αναφέρει για αξία που ξεπερνά το μισό μύριο.
Λογικό. Έχουν μια αδυναμία οι Άραβες στα ξανθά. Βλέπετε τα βλέπουν σπάνια στον τόπο τους.
Η Χριστίνα όπως έμαθα τον γείωσε ευγενικά και συνέχισε με την παρέα της. Μαγκιά της!
blogs.gossip-tv.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε