Πρεμιέρα με αποχωρήσεις και… «γαλλικά»: Η Κωνσταντινίδου αποχώρησε από την εκπομπή σε έξαλλη κατάσταση! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Πρεμιέρα με αποχωρήσεις και… «γαλλικά»: Η Κωνσταντινίδου αποχώρησε από την εκπομπή σε έξαλλη κατάσταση!

Πρεμιέρα με αποχωρήσεις και… «γαλλικά»: Η Κωνσταντινίδου αποχώρησε από την εκπομπή σε έξαλλη κατάσταση!Πρεμιέρα με αποχωρήσεις και πολλά γαλλικά από το στόμα της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα».
Ο τίτλος δεν ταιριάζει καθόλου βέβαια στον λόγο που η ηθοποιός αποχώρησε βρίζοντας τον συνάδελφό της. 
Και αυτό γιατί ο Κρατερός αποφάσισε να το παίξει... Ζακ Γαλιφιανάκης, παίρνοντας συνέντευξη-παρωδία από τον καλεσμένο του που στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου...
Ο Κρατερός στη μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη που προβλήθηκε σήμερα, έκανε πως μπέρδεψε την Ελισάβετ με την Τζέσυ Παπουτσή, της είπε ότι κρατιέται καλά λόγω μπότοξ, αποκάλυψε ότι έχει πει πολλά για τον Πέτρο Φιλιππίδη πίσω από τις κάμερες μετά την τελευταία συνεργασία τους και φυσικά ήταν αρκετά αυτά για να πάρει φωτιά η ηθοποιός και να αρχίσει να ωρύεται! 
«Ένα μήνα με παρακάλαγες κι εσύ και η γυναίκα σου να έρθω στην πρώτη εκπομπή! Τι μπούρδες είναι αυτές;», είπε σε έξαλλη κατάσταση και έφυγε μιλώντας... γαλλικά: «Άι στο δια...ο»! 
Βέβαια, αργότερα αποκαλύφθηκε το κόνσεπτ της συνέντευξης της εκπομπής από τον Κρατερό και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη εμφανίστηκε ζωντανά στα πλατό της εκπομπής όμως δεν έκρυψε την ενόχλησή της τονίζοντας πως δεν θα δεχτεί ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή. 
Πηγή: http://www.gossip-tv.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε