Ο Έλληνας ηθοποιός παντρεύτηκε πριν από τρεις μήνες και δεν το έμαθε κανείς! Ο έρωτας, η πρόταση γάμου και η κοινή ζωή | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ο Έλληνας ηθοποιός παντρεύτηκε πριν από τρεις μήνες και δεν το έμαθε κανείς! Ο έρωτας, η πρόταση γάμου και η κοινή ζωή

Για τον κρυφό, πολιτικό του γάμο- ο οποίος έγινε πριν τρεις μήνες στο Δημαρχείο της Πεντέλης- μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο "People" και στην Χριστίνα Ζάχου, ο Μάριος Ιορδάνου.  

Ο Μάριος Ιορδάνου αποκάλυψε επίσης, πως έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Σοφία Καζαντζιάν...
Το νιόπαντρο ζευγάρι, δήλωσε: "Συνέβησαν όλα πολύ γρήγορα και η πρόταση γάμου έγινε μέσα σε μια συζήτηση. Είχαμε κανονίσει να πάμε ένα road trip με το αυτοκίνητο σε Βενετία, Βουδαπέστη, Βερόνα και αποφασίσαμε να παντρευτούμε μια μέρα πριν από το ταξίδι, σε στενό κύκλο.

Προσωπικά, νιώθω πως το ουσιαστικό πάντρεμα έγινε όταν γνώρισα τον Μάριο. Επίσης, δεν έβαλα ούτε νυφικό, προτίμησα να πάω λίγο πιο ροκ και επέλεξα μια λευκή παντελόνα και ένα ασπρόμαυρο μπούστο" λέει η Σοφία. 

"Η ουσία δεν είναι οι όρκοι αγάπης που δίνεις στην εκκλησία ή το δημαρχείο, αλλά η αγάπη και η αφοσίωση που κου- βαλάς μέσα σου. Ο γάμος έγινε για θεσμικούς λόγους, ενώ το γεγονός πως η Σοφία δεν φόρεσε νυφικό μού άρεσε πάρα πολύ. 

Εξάλλου, πότε δεν μου άρεσαν οι νύφες ντυμένες τούρτες και μόλις την είδα τόσο λιτή, γούσταρα περισσότερο. Για άλλη μία φορά, μου επιβεβαίωσε ότι είχα κάνει τη σωστή επιλογή", συμπλήρωσε ο Μάριος.

Ο Έλληνας ηθοποιός παντρεύτηκε πριν από τρεις μήνες και δεν το έμαθε κανείς!


Σου άρεσε;

Σχολίασε