Πόσες φορές κάνει σεξ ο Άνθιμος Ανανιάδης μέσα σε μια μέρα; | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Πόσες φορές κάνει σεξ ο Άνθιμος Ανανιάδης μέσα σε μια μέρα;

Πόσες φορές κάνει σεξ ο Άνθιμος Ανανιάδης μέσα σε μια μέρα;O Άνθιμος Ανανιάδης τα τελευταία πέντε χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική : Όταν τον ρωτάνε αν τελικά μπορεί ένας Έλληνας να κάνει καριέρα στην Αμερική απαντάει αφοπλιστικά; 
«Εγώ κάνω!» έστω και αν στο επίσημο βιογραφικό του στο IMDB, από τότε που έφυγε για την Αμερική, καταγράφεται μόνο μια ταινία μεγάλου μήκους, το "1,001 Ways to Enjoy the Missionary POSITION" στο οποίο έπαιξε δίπλα στην Αμάντα Πλάμερ και γυρίστηκε το 2010...
Έκτοτε έχει παίξει κυρίως σε ανεξάρτητες παραγωγές μικρού μήκους, ενώ μια άλλη ταινία μεγάλου μήκους με τίτλο "My Earl Gray" που γυρίστηκε το 2012 δεν έχει ακόμη προβληθεί. 
Ο Άνθιμος ωστόσο δεν εγκαταλείπει στις προσπάθειες του, έχει μάλιστα αλλάξει το όνομα του σε Anthem Moss και παραμένει κάτοικος στο Λος Αντζελες.
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town Κύπρου, ο ηθοποιός μίλησε για το σεξ. Συγκεκριμένα του ζητήθηκε να αποκαλύψει πόσες φορές την ημέρα μπορεί να κάνει έρωτα.
«Κάτσε να στρίψω ένα τσιγάρο. Θεϊκό! Μα, τι με ρωτάς!», απάντησε στην δημοσογράφο Βένια Καραγιάννη και συνέχισε λέγοντας: «Εξαρτάται από τις ημέρες… 
Μπορείς να ζήσεις χωρίς φαγητό; Άρα ούτε και σεξ. Απλά κάποιες φορές κάνεις αποτοξίνωση… Θα σου πω τι γίνεται με το σεξ. Μέσα από αυτό βλέπεις τον πραγματικό χαρακτήρα μιας γυναίκας. 
Μπορεί, για παράδειγμα, να φαίνεται εξωστρεφής και σε μια τέτοια πολύ συναισθηματική στιγμή να διαπιστώνεις ότι είναι πάρα πολύ εσωστρεφής. Αυτός στην πραγματικότητα είναι ο αληθινός της χαρακτήρας. 
Υπάρχουν, δηλαδή, πολλές ανασφάλειες που η κοινωνική εξωστρέφεια τις καλύπτει. Τις στιγμές που αφήνεσαι, δείχνεις τον χαρακτήρα σου. Το σεξ δεν είναι μια ζωώδης πράξη, είναι κάτι που έχει χημεία και εμένα με γεμίζει ως άνθρωπο».


Σου άρεσε;

Σχολίασε