Με κατακόκκινα παντελόνια | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Με κατακόκκινα παντελόνια



«Ρίξε κόκκινο στη νύχτα» λέει το τραγούδι και οι επώνυμες κυρίες είπαν να το κάνουν πράξη βασιζόμενες σε ένα must κομμάτι του φετινού χειμώνα, το κόκκινο δερμάτινο παντελόνι.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγούμε φέτος και να μη δούμε έστω μία celebrity που να φοράει το συγκεκριμένο ρούχο, συνδυασμένο κατά την κρίση τη δική της ή του στιλίστα της...
Ετσι πριν από αρκετές μέρες στην πρεμιέρα του Frangelico η εντυπωσιακή σύντροφος του Χρήστου Χολίδη, Χριστίνα Μουστάκα, φόρεσε κόκκινο παντελόνι και πήγε να απολαύσει τον αγαπημένο της. 
Η σέξι συνεργάτιδα του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του «Ράδιο Αρβύλα» είχε συνδυάσει το συγκεκριμένο κομμάτι με μαύρο φανελάκι, ενώ από πάνω φόρεσε ελαφρύ ρούχο, τύπου μπουφάν, με φερμουάρ και ανοίγματα στους ώμους. Πολύ σωστά, άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα και επιμελώς ατημέλητα, απέφυγε τα πολλά αξεσουάρ, ενώ τόνισε τα χείλη της με κόκκινο κραγιόν.
Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με τον Χολίδη αλλά και τον μπαμπά της Σταμάτη Γονίδη τραγουδάει η Στεφανία. Η νεαρή καλλιτέχνιδα υιοθέτησε τη συγκεκριμένη rock τάση στην πίστα συνδυάζοντας το κατακόκκινο (με μαύρη ρίγα) στρετς παντελόνι με cropped τοπ και πανύψηλα πέδιλα.
Στην επίσημη πρεμιέρα του «Rocky Horror Show» συναντήσαμε την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία συνηθίζει να ενημερώνεται για τα must κομμάτια της σεζόν. Ετσι, δεν θα μπορούσε και εκείνη να μη φορέσει το κόκκινο κολλητό παντελόνι της. Ωστόσο το... μπέρδεψε και με άλλες τάσεις, όπως είναι το militaire, επιλέγοντας ένα τζάκετ, ενώ... ανέβηκε κι εκείνη στα τακούνια των peep toe boots της.
Εκείνη που μας εξέπληξε, ωστόσο, ήταν η Εύη Φραγκάκη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων στον ΑΝΤ1 παρακολούθησε πρόσφατα τη μουσική συνάντηση της Τάμτας και του Γιώργου Σαμπάνη σε νυχτερινό μαγαζί.
Για τη συγκεκριμένη έξοδό της, λοιπόν, διάλεξε -τι έκπληξη!- κόκκινο δερμάτινο παντελόνι, το οποίο συνδύασε με μαύρη ασύμμετρη μπλούζα και μποτάκια με τακούνι, εμφάνιση που εντυπωσίασε όλους όσοι την έχουν συνηθίσει με τα αυστηρά σακάκια των ειδήσεων. 


Σου άρεσε;

Σχολίασε