Τρανς ο δικηγόρος που συνελήφθη για ασέλγεια- Με ξανθιά περούκα και ημίγυμνος «ψάρευε» αγόρια! Είχε γυναικείο στήθος και κυκλοφορούσε... στη Σκύδρα! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Τρανς ο δικηγόρος που συνελήφθη για ασέλγεια- Με ξανθιά περούκα και ημίγυμνος «ψάρευε» αγόρια! Είχε γυναικείο στήθος και κυκλοφορούσε... στη Σκύδρα!

Τρανς ο δικηγόρος που συνελήφθη για ασέλγεια- Με ξανθιά περούκα και ημίγυμνος «ψάρευε» αγόρια!Έκπληξη προκαλούν, οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο δικηγόρο που συνελήφθη χθες για ασέλγεια σε 13χρονο αγόρι, οι οποίες βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας.
Πρόκειται για έναν 53χρονο δικηγόρο, κάτοικο Αθήνας, ο οποίος κυκλοφορούσε συχνά με  κίτρινο πολυμορφικό αυτοκίνητο στη Σκύδρα και τις γύρω περιοχές, ντυμένος γυναίκα και «ψάρευε» νεαρά αγόρια!...
Ο δικηγόρος ως γυναίκα φορούσε ξανθιά περούκα, κυκλοφορούσε ημίγυμνος και επιδείκνυε το πλούσιο στήθος του, για το οποίο είχε κάνει ορμονοθεραπεία επιμήκυνσης, με σκοπό να αποπλανήσει νεαρά αγόρια.
Οι αρχές έριξαν σαν «δόλωμα» ένα νεαρό σωματώδη αστυνομικό, κι εν τέλει εντόπισαν και συνέλαβαν την ξανθιά εντυπωσιακή γυναίκα… που αποδείχθηκε ότι ήταν ο 53χρονος δικηγόρος. Μάλιστα, δεν δίστασε να επιτεθεί στον αστυνομικό- δόλωμα, όταν προσπάθησε να τον συλλάβει.
Μετά τη σύλληψη, οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι, όταν διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για 53χρονο δικηγόρο από τη Μαγνησία, κάτοικο Αθηνών, όπου διατηρούσε και το δικηγορικό του γραφείο, ενώ εκτός από την εμφάνιση του, είχε κάνει και πλαστική επέμβαση, αλλοιώνοντας τα χαρακτηριστικά του.
Εν τέλει, ο δικηγόρος αναγνωρίστηκε από ανήλικο μαθητή, ως ο άνθρωπος ο οποίος ασέλγησε σε βάρος του το περασμένο καλοκαίρι.


Σου άρεσε;

Σχολίασε