Μήπως θέλεις να πεις κάτι Τατιάνα;; - Δείτε τι λέει η Στεφανίδου για το ΚΕΡΑΤΟ!! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Μήπως θέλεις να πεις κάτι Τατιάνα;; - Δείτε τι λέει η Στεφανίδου για το ΚΕΡΑΤΟ!!

Μήπως θέλεις να πεις κάτι Τατιάνα;; - Δείτε τι λέει η Στεφανίδου για το ΚΕΡΑΤΟ!!«Όταν είσαι είκοσι και σε απατήσει ο άλλος δε μένεις αν είσαι 25 πάλι φεύγεις. 
Και η Ζωή Λάσκαρη, αν της την έκανε ο άντρας της και ήταν 25, θα του έλεγε να πάει να... όταν είσαι, όμως, 40 - 45, το σκέφτεσαι», υποστήριξε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της, με αφορμή μία δήλωση της ηθοποιού πως ο σύζυγός της την έχει κερατώσει 100 φορές και τον έχει συγχωρέσει...
Η παρουσιάστρια του Star αποκάλυψε πως θεωρεί άλλα πράγματα πιο ουσιώδη από μία απιστία: «όταν έχεις ζήσει πολλά χρόνια με έναν άνθρωπο. Όταν είναι ο άνθρωπός σου. Η αγάπη σας έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. 
Δεν υπάρχει είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να νικήσει τα πάντα. Κάποια πράγματα είναι πιο ουσιώδη από το να πάει ο αλλος μία δυο φορές» διευκρίνισε και πρόσθεσε: «έχω δει πολλές της γενιάς της Λάσκαρη που είναι μόνες σ' ένα άδεια σκοτεινό σπίτι. 
Που περνάνε τα χρόνια, φεύγουν και οι φίλοι και καθόλου δεν είναι ευτυχισμένες. Εγώ μπορώ να καταλάβω αυτά που λέει γιατί είμαι 44».
«Είναι πολύ εύκολο και διαλύσεις μία οικογένεια αλλά πολύ δύσκολο να την κρατήσεις ενωμένη και ζεστή», κατέληξε η Τατιάνα.
star.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε