Χαμός στον ΑΝΤ1: Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έπαιξε ΞΥΛΟ με τον Γιώργο Ζένιο στα παρασκήνια! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Χαμός στον ΑΝΤ1: Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έπαιξε ΞΥΛΟ με τον Γιώργο Ζένιο στα παρασκήνια!

Χαμός στον ΑΝΤ1: Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έπαιξε ΞΥΛΟ με τον Γιώργο Ζένιο στα παρασκήνια!Πολλά τα σενάρια για το ξύλο που παίχτηκε ανάμεσα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και σε καλεσμένους του ΑΝΤ1. 
Η Έλενα Τσιακούπη από την Κύπρο γράφει τα τρία σενάρια που έχουν προκύψει μέχρι σήμερα για τον τσαμπουκά που φημολογείται ότι έλαβε χώρα στα γυρίσματα του πρωτοχρονιάτικου show του ΑΝΤ1.
Κυκλοφορεί έντονα το story ότι στα γυρίσματα για την Πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του ΑΝΤ1, την οποία παρουσιάζει ο Ανδρέας Γεωργίου, έγινε χαμός και έπεσε ξύλο. Σας μεταφέρω τα σενάρια όπως ακριβώς γράφτηκαν:
Σενάριο 1:
“Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά ξαφνικά ένας μικρός διαπληκτισμός μεταξύ του ηθοποιού Θεοχάρη Ιωαννίδη και της παραγωγού-ηθοποιού Πανίτσας Χατζηαράπη, άλλαξε το σκηνικό. 
Η μια κουβέντα έφερε την άλλη , με τον Θεοχάρη σε έξαλλη κατάσταση να ορμάει στην ηθοποιό-παραγωγό. Όλοι έμειναν να κοιτούν για δευτερόλεπτα το “επεισόδιο”. 
Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα με την παρέμβαση μερικών καλεσμένων και του συνεργείου.Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι Διευθυντικό στέλεχος το οποίο βρισκόταν, μπροστά στο επεισόδιο, διάταξε να φύγει ο ηθοποιός και έτσι  την θέση του πήρε μια άλλη ηθοποιός”

Σενάριο 2
“Ο ηθοποιός ήρθε σε αντιπαράθεση με την παραγωγό και κολλητή φίλη του Ανδρέα Γεωργίου Πανίτσα Χατζηαράπη, έξω από το κέντρο διασκέδασης όπου θα γυριζόταν το πρωτοχρονιάτικο, κατά τη διάρκεια της πρόβας. 
Να αναφέρουμε ότι ο ηθοποιός δεν βρισκόταν στη λίστα του καναλιού με τους καλεσμένους για το γιορτινό επεισόδιο, καθώς, δεν γνώριζε εάν θα τα καταφέρει να δώσει το παρών τoυ λόγω των υποχρεώσεών του στην Ελλάδα. 
Τελικά όμως, τελευταία στιγμή, ενημέρωσε το κανάλι ότι όχι απλά θα βρεθεί στα γυρίσματα, αλλά θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα με μια χορογραφία, έχοντας στο πλευρό του την παρτενέρ του στο Dancing With The Stars. 
Έτσι κι έγινε, ο Θεοχάρης βρέθηκε στα γυρίσματα που έγιναν πριν από δυο μέρες και κατά τη διάρκεια της πρόβας, χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβώς προηγήθηκε, είχε έναν μικρό διαπληκτισμό με την Πανίτσα Χατζηαράπη. 
Μιας και ο ηθοποιός δεν ήταν στην αρχική λίστα των καλεσμένων του ΑΝΤ1, μετά τον τσακωμό, κανένα διευθυντικό στέλεχος δεν έδιωξε τον ηθοποιό, όπως γράφτηκε, αλλά ούτε αντικαταστάθηκε.”

Σενάριο 3 
O Θεοχάρης Ιωαννίδης ζήτησε να ερμηνεύσει ένα κομμάτι playback στα γυρίσματα του πρωτοχρονιάτικου προγράμματος του ΑΝΤ1, εντούτοις όπως του εξήγησαν αυτό δεν ήταν δυνατόν αφού υπήρχε ζωντανή ορχήστρα, άρα θα έπρεπε να τραγουδήσει Live. 
Ο ηθοποιός έχασε τη ψυχραιμία του και άρχισε να φωνάζει, ενώ όρμησε έξω από το χώρο όπου γίνονταν τα γυρίσματα. Η συμπρωταγωνίστρια του Πανίτσα Χατζηαράπη, έτρεξε πίσω του και τον κάλεσε να αφήσει τα καπρίτσια και να επιστρέψει στη θέση του. 
Τότε ο Θεοχάρης άρπαξε εξοργισμένος από το λαιμό την Πανίτσα, την οποία χτύπησε στο πρόσωπο και το στήθος. 
Στον καβγά παρενέβη ο ηθοποιός Γιώργος Ζένιος, προσπαθώντας να χωρίσει τους δύο αντίδικους, προτού τα πράγματα γίνουν χειρότερα. Με το ίδιο θράσος ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έσπρωξε τον συμπρωταγωνιστή του, απειλώντας τον μάλιστα ότι θα τον σκοτώσει. 
Η αντίδραση των διευθυντικών στελεχών του καναλιού ήταν άμεση, αφού απαίτησαν όπως το επεισόδιο λήξει αμέσως, καθώς δεν επιτρέπουν τέτοιου είδες συμπεριφορές που προσβάλλουν το κανάλι.
Μόλις ο παραγωγός και πρωταγωνιστής της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου ενημερώθηκε για τα τεκταινόμενα, βγήκε έξω και επιχείρησε να ηρεμήσει τον συμπρωταγωνιστή του ώστε τα πράγματα να επανέλθουν στην τάξη.”

Πηγή: nassosblog



Σου άρεσε;

Σχολίασε