Φαίη Σκορδά: «Από τα αλώνια στα σαλόνια» – (φωτο & video) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Φαίη Σκορδά: «Από τα αλώνια στα σαλόνια» – (φωτο & video)

Φαιη-ΣκορδάΗ Φαίη Σκορδά γεννήθηκε στο Κιλκίς και σπούδασε Κριτικός  Τέχνης στη Μπολόνια της Ιταλίας, με μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Τόσο κατά τις σπουδές της στην Ιταλία, όσο και μετέπειτα στην Ελλάδα, εργάστηκε στο χώρο της μόδας ερασιτεχνικά, λαμβάνοντας μέρος σε φωτογραφήσεις για καλλυντικά, επιδείξεις μόδας κλπ...

skorda8


















Γίνεται γνωστή στο Ελληνικό κοινό μέσα από την «συντηρητική» εκπομπή «TV100» αλλά και από το σταθμό «Μακεδονία TV»  όπου παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή «Καλημέρα».

Στην Αθήνα την φέρνει  η, τότε υπεύθυνης προγράμματος του Alter, Ζήνα Κουτσελίνη η οποία είχε αντιληφθεί το ταλέντο της και ήθελε να την προωθήσει και να την κάνει γνωστή και στο αθηναϊκό κοινό.
φαιη

Τα υπερβολικά κοντά φουστάκια, το βαθύ ντεκολτέ και τα extensions με το ξανθό μαλλί δεν πρόδιδαν τις γνώσεις και την εμπειρία της Φαίης πάνω στο αντικείμενο της τηλεόρασης, ειδικά κατά το διάστημα 2006- 2010 όπου παρουσίαζε την εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα». 
Μια εκπομπή με σκληροπυρηνικό «κίτρινο» υλικό που ανταγωνίζονταν αντίστοιχες εκπομπές!
skorda6
skorda5




































Η γνωριμία και ο έρωτας με τον Γιώργο Λιάγκα έμελλαν να την αλλάξουν . Ο γάμος και η παρουσίαση από κοινού με τον σύζυγο της, την πρωινή εκπομπή «Πρωινό MOU» στο Mega, εκτόξευσαν  την καριέρα της. Η αλλαγή στο στιλ είναι εμφανής χωρίς να σταματάει να φοράει τα μίνι της. Γιατί πάνω από όλα είναι sexy! Ο πρώτος γιός, ο Γιαννάκης, συμπληρώνει την ευτυχία του ζευγαριού τόσο στο πλατό όσο και στο σπίτι.
skorda7
skorda3
Η πολυσυζητημένη μεταγραφή από το κανάλι του Mega για τον ΑΝΤ1, έμελλε να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων των μέσων! Το κανάλι του Αμαρουσίου δέχεται το ζεύγος με χαρά, αφού εντάσσονται στην «οικογένεια» και ξεκινούν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά! Να διασκεδάζουν και να ενημερώνουν τον κόσμο. Ο δεύτερος γιος έρχεται για να δώσει ξανά χαρά στο ζευγάρι!
1391971_617848021613017_2044947967_n

























Κατά τη διάρκεια των εκπομπών, ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζει το στιλ της γυναίκας του ιδιαίτερα όταν εμφανίζεται πολύ sexy! Μα ποιος δεν θα ζήλευε -έστω και λίγο- με τέτοια γυναίκα δίπλα του;
Σκορδά



























Το στιλ «μπουζούκια» αποτελεί μακρινό παρελθόν και πλέον αποτελεί ένα από τα πιο γλυκά και στιλάτα κορίτσια της Ελληνικής σόουμπιζ  χωρίς να χάνει στιγμή τη θηλυκότητα  και το σεξαπίλ της!
faih
 Πηγή: verysorry.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε