Περιστέρα Μπαζιάνα: Η γυναίκα δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Περιστέρα Μπαζιάνα: Η γυναίκα δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα

Περιστέρα Μπαζιάνα: Η γυναίκα δίπλα στον Αλέξη ΤσίπραΤο όνομα του απασχολεί ήδη τα φώτα της δημοσιότητας εν όψει εκλογών. Ωστόσο λίγα ξέρουμε για την προσωπική ζωή και την οικογένεια του.
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ και κρατάει την οικογένειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Όπως τη γυναίκα που βρίσκεται ήδη 23 χρόνια στο πλευρό του, από την εποχή που και οι δύο ήταν μαθητές, όπως γράφει το mothersblog.gr...
Η Περιστέρα Μπαζιάνα, Μπέτυ όπως την φωνάζουν όλοι, είναι μόλις 40 ετών. Γεννημένη στην Καρδίτσα, έζησε στην Αθήνα και μόλις τελείωσε το Λύκειο πέρασε στο Πολυτεχνείο Πάτρας, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών.
tsipras2
Ανήσυχο πνεύμα και η ίδια, ήταν-και είναι-έντονα πολιτικοποιημένη. Με τον Αλέξη Τσίπρα γνωρίστηκαν όταν ακόμα ήταν μαθητές, στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων, όταν τίποτα δεν προμήνυε ακόμη ότι ο νεανικός τους έρωτας θα κατέληγε σε μία σχέση ζωής. 
Η Μπέτυ και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι 23 χρόνια μαζί και έχουν δημιουργήσει τη δική τους όμορφη οικογένεια. 
Και οι δυο τους δηλώνουν κατά του γάμου, για αυτό το λόγο δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, έχουν όμως υπογράψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης, ενώ τα τελευταία 20 χρόνια μένουν κάτω από την ίδια στέγη. 
Σήμερα είναι ευτυχισμένοι γονείς δύο αγοριών. Ο 4 ετών Παύλος και ο 2 ετών Ορφέας είναι τα δυο αγόρια που ολοκλήρωσαν την ευτυχία του ζευγαριού και οι δύο γονείς προσπαθούν να τα κρατάνε όσο πιο μακριά γίνεται από τα φώτα της δημοσιότητας.
tsipras1
Για τον Αλέξη Τσίπρα η οικογένειά του, είναι η δύναμή του και πηγή ευτυχίας του. Η σύντροφός του και γυναίκα της ζωής του είναι πάντα εκεί για αυτόν, μία ήρεμη δύναμη στο πλευρό του. 
Όσοι γνωρίζουν τη Μπέτυ Μπαζιάνα, μιλάνε για μία ήρεμη προσωπικότητα που ζει μία φυσιολογική ζωή και νιώθει άβολα με τη δημοσιότητα. 
Συχνά ακολουθεί το σύντροφό της στις πολιτικές του υποχρεώσεις, ποτέ όμως δε δίνει στόχο και δε μιλάει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: