Η Ελεονώρα Μελέτη ξεσπά και πάλι: Δεν έχεις τιμή ρε φίλε, εκτίθεσαι...Έχει κουράσει αυτό | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεσπά και πάλι: Δεν έχεις τιμή ρε φίλε, εκτίθεσαι...Έχει κουράσει αυτό

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεσπά και πάλι: Δεν έχεις τιμή ρε φίλε, εκτίθεσαι...Έχει κουράσει αυτό«Δεν τηρήθηκε τίποτα από όλα αυτά. Δεν είναι ότι διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου. 
Είναι ότι ειπώθηκαν πράγματα στους τίτλους πάνω, που αν έμπαινες μέσα στη συνέντευξη δεν θα τα έβρισκες πουθενά.»
Στις αρχές του Φεβρουαρίου η Ελεονώρα Μελέτη είχε παραχωρήσει συνέντευξη σε δημοσιογράφο γνωστής εφημερίδας, μεγάλης κυκλοφορίας, για την κυριακάτικη έκδοση. Όταν όμως είδε όσα είχαν δημοσιευτεί προσπαθούσε να καταλάβει ποτέ ακριβώς είχε πει κάποια πράγματα. 
Αποδείχτηκε ότι η συνέντευξη ήταν παραποιημένη με λόγια που η Ελεονώρα δεν είπε ποτέ, ενώ ο δημοσιογράφος είχε καταπατήσει και μια συμφωνία που είχαν κάνει. Η αντίδραση της ήταν άμεση και στα social media και το blog της στο mustonline.gr τον έβγαλε στην φόρα.
Το μεσημέρι της Κυριακής μίλησε στο Μένιο Φουρθιώτη και την εκπομπή Αποκαλυπτικά και εξήγησε ενδελεχώς τι ακριβώς συνέβη. «Υπήρξε κάτι που το θεώρησα κακοήθεια. 
Όταν έχει συνεννοηθεί με έναν άνθρωπο κάτι συγκεκριμένο και ξέρει την πληγή σου και σου έχει υποσχεθεί δίνοντας τον λόγο της τιμής του, της δημοσιογραφικής και αντρικής τιμής του, ότι θα χειριστεί κάποια πράγματα όπως έχετε συμφωνήσει και υπάρχει και γραπτώς αυτό το πράγμα και ξαφνικά ανοίγεις και βλέπεις κάτι τελείως διαφορετικό δεν έχεις τιμή ρε φίλε εκείνη την ώρα. 
Δηλαδή δεν εκθέτεις εμένα, εκτίθεσαι ο ίδιος. Εκτίθεσαι! Και το θεωρώ τραγικό. Δηλαδή δεν έχω ζητήσει ποτέ χάρη και ρουσφέτι από κανέναν. 
Το μόνο που ζήτησα ήταν μια μικρή προστασία στο συγκεκριμένο θέμα των προσωπικών μου, το οποίο έχει κουράσει πλέον. Έχει πραγματικά κουράσει αυτό το πράγμα και θεωρώ ότι έχει κουράσει και τον κόσμο. Ήτανε μία συμφωνία για να δώσουμε τη συνέντευξη… δεν τηρήθηκε τίποτα από όλα αυτά. Και δεν είναι ότι διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου. 
Είναι ότι ειπώθηκαν πράγματα στους τίτλους πάνω, που αν έμπαινες μέσα στη συνέντευξη εσύ ως αναγνώστης δεν θα τα έβρισκες πουθενά. Δηλαδή δώστη μόνος σου τη συνέντευξη άμα είναι να πεις αυτά που θες να πεις από την αρχή. Δεν είναι ανάγκη να έχεις κι εμένα να σου μιλάω 20 λεπτά στο τηλέφωνο! 
Δεν πρόκειται να με βρει. Δεν με ενδιαφέρει να τον ακούσω. Του έχω βάλει Χ. Εγώ βάζω Χ στους ανθρώπους, προχωράω μπροστά».



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: