Οι νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το θάνατο του Βαγγέλη: Οι μάρτυρες κλειδιά, το βίντεο του εκβιασμού του | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Οι νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το θάνατο του Βαγγέλη: Οι μάρτυρες κλειδιά, το βίντεο του εκβιασμού του

Οι νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το θάνατο του Βαγγέλη: Οι μάρτυρες κλειδιά, το βίντεο του εκβιασμού του«Φως στο τούνελ» στην υπόθεση θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη έριξε το βράδυ της Παρασκευής η Αγγελική Νικολούλη.

Ρίχνοντας «γροθιά» στην αλήθεια και φέρνοντας στα φώτα της δημοσιότητας μαρτυρίες ανθρώπων-κλειδιά, που έζησαν από κοντά τον Γολγοθά βασανισμού του Βαγγέλη Γιακουμάκη. 

Κάνοντας λόγο πως τόσο ο Διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής όσο και οι καθηγητές, ήταν ενήμεροι εδώ και ένα χρόνο για τα όσα μαρτυρικά περνούσε από την παρέα των Κρητικών ο άτυχος Βαγγέλης...
Σημαντική η μαρτυρία ενός συμφοιτητή του, που πλέον ζει στο εξωτερικό, στον οποίο ο Βαγγέλης πέρυσι είχε πει ένα μεγάλο ευχαριστώ, που τον βοήθησε να «σωθεί». 

Πρώην φοιτητής της Σχολής μιλώντας στην εκπομπή τόνισε ότι τα όσα συνέβαιναν στον Βαγγέλη ήταν κοινό μυστικό ανάμεσα σε φοιτητές και καθηγητές, ενώ οι μελανιές στα χέρια του από τα χτυπήματα και τα δεσίματα ήταν συχνό φαινόμενο!

Σύμφωνα με τον ίδιο, τον πρώτο καιρό της φοίτησής του στη σχολή ο 20χρονος ήταν χαρούμενος. Όμως μετά, έπεσε σε κατάθλιψη: «τον κλείδωναν στις τουαλέτες και του έριχναν νερό, τον χτυπούσαν γενικά! 


Τον είχαν πετάξει πάνω στην ντουλάπα, είχε μείνει τρύπα στην ντουλάπα και αυτό το είχαμε πει στους καθηγητές. Κυκλοφορούσε πολλές φορές με μελανιές στα χέρια, τις είχα δει κι εγώ»!

Όπως τόνισε ο πρώην συμφοιτητής του Βαγγέλη, οι «σκληροί» Κρητικοί είχαν γενικότερα βίαιη συμπεριφορά, καθώς, χωρίς να φοβούνται κανέναν, ξήλωναν πόρτες, νιπτήρες και.. .δέντρα. 


Μάλιστα, με αφορμή έναν καυγά με έναν άλλο φοιτητή τους έδιωξαν προσωρινά από την Εστία, αλλά τελικά βρήκαν τρόπο να επιστρέψουν! 

Και ο ίδιος είχε, όπως είπε, αντιμετωπίσει την αγριότητα των Κρητικών, αλλά δεν τους φοβήθηκε και σταμάτησε να τον ενοχλούν, ενώ ενημέρωσε τον Διευθυντή.
Σήμερα, ο ίδιος μετανιώνει που απευθύνθηκε στον Διευθυντή κι όχι στην Αστυνομία.

Παράλληλα συγκλονιστική ήταν η αποκάλυψη για την ύπαρξη ενός βίντεο όπου έχει αποτυπωθεί ο βασανισμός του Βαγγέλη και ο ιδιωτικός ντέντεκτιβ Γιώργος Τσούκαλης, το έχει παραδώσει ήδη στις αστυνομικές αρχές.


govastileto.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: