Το «ψαγμένο» και μοντέρνο διαμέρισμα της Συνατσάκη | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Το «ψαγμένο» και μοντέρνο διαμέρισμα της Συνατσάκη

Στην Αγία Παρασκευή βρίσκεται το ησυχαστήριο της Μαίρης Συνατσάκη, που άνοιξε τις πόρτες του, στο ΟΚ.  

Ένα διαμέρισμα διαφορετικό, που κάθε τι μέσα είναι μοναδικό, αποτέλεσμα χειροτεχνίας, ειδικά εμπνευσμένο από την ίδια. 

Η παρουσιάστρια που ζει μόνη της από τα 18 της χρόνια, ήθελε έναν φωτεινό χώρο, μοντέρνο με ξεχωριστές πινελιές. Το vintage παντρεύεται αρμονικά με το μοντέρνο στοιχείο και το αποτέλεσμα είναι στολίδι διακόσμησης...
Μπαίνοντας στο σπίτι αντικρίζεις το σαλόνι. Η κουζίνα βρίσκεται σε ξεχωριστό δωμάτιο. Συχνά χαλαρώνει στην κρεμαστή πολυθρόνα που βρίσκεται στο σαλόνι.
Πάνω από τον καναπέ στο σαλόνι είναι τοποθετημένο ένα ξύλινο πάνελ με κρυφό φωτισμό, δική της ιδέα. Έχει αποτυπωμένη την φράση «See magic», (Δες την μαγεία). Κάτι που έκανα για να υπενθυμίζει στον εαυτό της να αναζητά την μαγεία στα καθημερινά απλά πράγματα.
Ιδιαίτερος είναι ένας τοίχος του σαλονιού, όπου τον έχει βάλει όλο μαύρο με ειδική μπογιά, που παραπέμπει σε μαυροπίνακα σχολείου. Σε ένα τοίχο, έχει τοποθετήσει το έργο τέχνης «The beginning of a new era»- H αρχή μιας νέας εποχής, του φίλου της εικαστικού Μανώλη Αναστασάκου που της το έκανε δώρο σε μια  περίοδο της ζωής της που της ταίριαζε συμβολικά.

Σιχαίνεται τα τεχνητά μεγάλα φωτιστικά, ενώ το σπίτι της το θέλει φωτεινό από την φύση του για αυτό και δεν κατεβάζει ποτέ τα στόρια.
«Για την διακόσμηση εστίασα στο ξύλο και στο μέταλλο. Είναι μοντέρνα με βιομηχανικά στοιχεία», εξήγησε η Μαίρη Συνατσάκη.












Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: