Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι της είπε η μεγάλη της κόρη κι έβαλε τα κλάματα; | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι της είπε η μεγάλη της κόρη κι έβαλε τα κλάματα;

Συνέντευξη στη Ναταλία Αργυράκη και στον Ανέστη Κασιμάτη για το περιοδικό «ΟΚ» έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και εκτός των άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά της και στις δύο μικρές της κορούλες αλλά και στις ωραίες στιγμές που περνούν όλοι μαζί σας οικογένεια. 

Αναλυτικότερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά από σχετική ερώτηση δήλωσε: «Κυρίως µ’ αρέσει τα Σαββατοκύριακα που είµαστε και οι τέσσερις µαζί...
Τρώµε πρωινό και είµαστε αγκαλιά. Ο Θέµης έχει αγκαλιά τη Νάγια και εγώ τη Μαιρούλα, και κάποια στιγµή λέµε: «Ας κάνουµε µια αγκαλιά όλοι µαζί!». Είναι πολύ ωραίες στιγµές. 

Τα παιδιά κάθε µέρα σού δίνουν έναν καινούριο λόγο να συγκινηθείς, να κλάψεις. Τις προάλλες η Νάγια, που ακόµη δεν σχηµατίζει προτάσεις, µου είπε: «Κοίτα, µαµά». Το ότι συνδύασε δύο λέξεις κι έκανε φράση, για µένα ήταν µαγικό. 

Το άκουσα κι έκλαιγα, λες και µου είπε το παιδί µου το πιο βαρυσήµαντο πράγµα του κόσµου". Όταν ρωτήθηκε πως αντέδρασε η κόρη της με τον ερχομό της Μαίρης εκείνη απάντησε: «Κάθε µέρα είναι καλύτερα τα πράγµατα. 

Γίνεται πιο τρυφερή και εκφραστική απέναντί της. Είναι και τα δύο µωρούλια για να περιµένουµε είτε από τη µία είτε από την άλλη να δείξει αυτά που αισθάνονται. Αυτή η σχέση θα δυναµώσει όταν µεγαλώσουν λίγο και αρχίσουν να αντιλαµβάνονται. 

Πολλές φορές λέω ότι είναι άδικο για τη Νάγια να την αναφέρουµε ως τη «µεγάλη» γιατί κι αυτή είναι ένα µωράκι, ούτε 2 χρόνων. 

Όταν πρωτοήρθε η Μαίρη, πρέπει να την πέρασε για κούκλα που βγάζει ήχους. Νοµίζω ότι θα νιώσουν πραγµατικά τυχερές και ευτυχισµένες όταν αρχίσουν να επικοινωνούν».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι της είπε η μεγάλη της κόρη κι έβαλε τα κλάματα;


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: