Αν οι φήμες ισχύουν, μιλάμε για το πιο αναπάντεχο celebrity διαζύγιο της χρονιάς Ποιοι δύο stars λέγεται πως είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό; | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Αν οι φήμες ισχύουν, μιλάμε για το πιο αναπάντεχο celebrity διαζύγιο της χρονιάς Ποιοι δύο stars λέγεται πως είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό;

Αν οι φήμες ισχύουν, μιλάμε για το πιο αναπάντεχο celebrity διαζύγιο της χρονιάςΠάνω που είχαμε αρκετό καιρό να γράψουμε για χωρισμό, έσκασε η βόμβα! 

Φήμες θέλουν ένα από τα πιο ήρεμα και αγαπημένα ζευγάρια στο Hollywood να παίρνει διαζύγιο. 

Για ποιους μιλάμε;

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Ben Affleck και η Jennifer Garner δεν είναι και στα... καλύτερά τους. Αιτία; 

Η μανία του διάσημου ηθοποιού για... επιτυχημένη πορεία και οι τρελές απαιτήσεις του. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! 

Λέγεται, λοιπόν, πως ο Affleck έχει αναγκάσει την Garner να αποσυρθεί από την ηθοποιία και να ασχοληθεί με την ανατροφή των παιδιών της....


garner3f-4-web bf509

Η Jennifer μπορεί αρχικά να το δέχτηκε με χαρά, πλέον όμως έχει κουραστεί από την όλη κατάσταση, μιας και εκείνος είναι διαρκώς απών. Η γλυκιά μανούλα τρέχει και δε φτάνει, τη στιγμή που ο σύζυγός της νοιάζεται μόνο για την καριέρα του. 

Και κάπου εδώ ήρθε η έκρηξή της. Η κυρία Affleck σήκωσε κεφάλι και σύντομα θα την απολαύσουμε ξανά στις μεγάλες οθόνες. Σειρά του Ben, λοιπόν, να ασχοληθεί με τα παιδιά και τις οικογενειακές υποχρεώσεις.

article-2307477-193C7D56000005DC-147 634x866 de03f

Εκτός φυσικά από αυτά τα προβληματάκια, η Jennifer δε μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τα κατά καιρούς δημοσιεύματα περιοδικών που κάνουν λόγο για απιστία από τη μεριά του Affleck. 

Πόσα να αντέξει και αυτή η ψυχή; Η υπομονή κάποια στιγμή εξαντλείται. Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε να μην ισχύουν οι φήμες αυτές και η οικογένεια να μείνει μαζί και ενωμένη!

Πηγή: http://www.queen.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: