Αυτά είναι τα 3 νέα moods της Άνοιξης! Sport chic, In the Navy, Sweet Fifties είναι τα trends που μας αλλάζουν τη διάθεση | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Αυτά είναι τα 3 νέα moods της Άνοιξης! Sport chic, In the Navy, Sweet Fifties είναι τα trends που μας αλλάζουν τη διάθεση

Αυτά είναι τα 3 νέα moods της Άνοιξης!  Sport chic, In the Navy, Sweet Fifties είναι τα trends που μας αλλάζουν τη διάθεσηEasywear, εσώρουχα & nightwear για κάθε στυλ και προσωπικότητα είναι όλα όσα κυριαρχούν στις συλλογές Tezenis για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο. 

Από το Sport Chic για εκείνες που λατρεύουν το αθλητικό στυλ, μέχρι τα pin-up girls της δεκαετίας του ’50 που βρίσκουμε στα Sweet Fifties και τα θηλυκά κομμάτια της συλλογής In the Navy, οι τάσεις των Tezenis moods φέρνουν την άνοιξη στο στυλ μας...











Sport Chic
sportchic 4148c
Το αθλητικό στυλ έχει έρθει για να μείνει. Τα sporty chic ρούχα είναι πλέον ανάμεσα στα κομμάτια-κλειδιά της γυναικείας γκαρνταρόμπας, με τα μεγαλύτερα street style icons του πλανήτη να επιλέγουν σπορ looks για πολλές εμφανίσεις τους. H Tezenis αναμειγνύει τα υφάσματα και τις λεπτομέρειες του sportive style, όπως το δίχτυ και η διχρωμία στον καρπό, οι κάθετες ρίγες στα παντελόνια, διανθίζει τις φούστες με τούλι και παρουσιάζει κομμάτια σε κλασσικές γραμμές, που εκφράζουν το νέο sport chic του σήμερα.
sportychic 4a31f
Ξεχωρίσαμε τα κολεγιακά bomber jackets, που σίγουρα θα ολοκληρώσουν τα πρωινά & βραδινά μας outfits, δίνοντάς τους μια πινελιά από athletic chic.

In the Navy
inthenavy 1982d
Τι καλύτερο για να υποδεχθείς την άνοιξη από ένα gingham τοπ, ένα ή ένα κλασικό denim navy φόρεμα; Η πιο θηλυκή τάση της σεζόν θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας και αυτή την άνοιξη και θα φέρει στα looks μας τον αέρα και την ανεπιτήδευτη κομψότητα των παλιών σταρ του σινεμά. Ένα trend που σε ταξιδεύει στο αξέχαστο navy στυλ με icons όπως η Μπριζίτ Μπαρντό και η Μέριλιν Μονρόε εξ ου και τα navy prints και οι λεπτομέρειες από μικροσκοπικές άγκυρες και πηδάλια, κόμπους και κορδόνια σε κρεμ παλέτες και αποχρώσεις του μπλε.
navy fd04f
Οι ρίγες φυσικά έχουν την τιμητική τους, ενώ οι γραμμές ακολουθούν τα σχήματα της δεκαετίας του '50, με τις Α φούστες, ψηλόμεσα κολάν και μπουστάκια. Επικρατούν τα φυσικά χρώματα που θυμίζουν milk crème και άμμο ενώ πινελιές από έντονο κοραλλί και φωτεινό κίτρινο συνδυάζονται με σκούρο μπλε, κλασικό λευκό και μαύρο. Ιδανικά για εντυπωσιακές εμφανίσεις και για γυναίκες που θέλουν να φέρουν την αύρα του καλοκαιριού στο ντύσιμό τους, τα «navy» ρούχα της Tezenis είναι σίγουρα μέσα στη wishlist των αγορών μας για τη νέα σεζόν.

Sweet Fifties
sweetfifties 61f8e

Για τις πιο ρομαντικές, η «γλυκιά» δεκαετία του ’50, αντιπροσωπεύει την επιτομή της ομορφιάς και της κομψότητας. Το Χόλιγουντ και οι παλιές ταινίες επίσης προσφέρουν έμπνευση για τις τάσεις της δεκαετίας του ‘50 όπως το pin-up (ψηλή λαιμόκοψη και στενή περίμετρος μέσης σε πρώτο πλάνο, παστέλ χρώματα και vintage τύπου κομμάτια). Δε λείπουν τα πουά ούτε τα micro tartan μοτίβα. Ξεχωρίζουν τα prints με πεταλούδες, με λουλούδια (συνδυάζονται με Vichy patterns) και φρούτα.
sweetfifties 0f615
Θηλυκές γραμμές που κολακεύουν και αγκαλιάζουν το σώμα, σε συνδυασμό με cosy nightwear και ξεχωριστά εσώρουχα που μας φτιάχνουν τη διάθεση, είναι όλα όσα είδαμε στη συλλογή «Sweet Fifties» και όλα όσα θέλουμε να φορέσουμε φέτος την Άνοιξη.




Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: