Ζιζέλ: Φόρεσε μπούργκα για να επισκεφτεί πλαστικό χειρουργό και να υποβληθεί σε δυο επεμβάσεις | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ζιζέλ: Φόρεσε μπούργκα για να επισκεφτεί πλαστικό χειρουργό και να υποβληθεί σε δυο επεμβάσεις

Ζιζέλ: Φόρεσε μπούργκα για να επισκεφτεί πλαστικό χειρουργό και να υποβληθεί σε δυο επεμβάσεις Να κρυφτεί θέλησε η Ζιζέλ, αλλά η μπούργκα δεν την άφησε! 

Η 35χρονη βραζιλιάνα καλλονή που πριν μερικούς μήνες αποσύρθηκε από τον χώρο της μόδας, μεταμφιέστηκε (αποτυχημένα) σε Μουσουλμάνα, προκειμένου να επισκεφτεί ιδιωτική κλινική στο Παρίσι, για να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση αξίας 11.000 δολαρίων!...


Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, συνοδευόμενη από την μικρότερη αδερφή της Ραφαέλα (που ήταν κι αυτή μεταμφιεσμένη), βγήκε από την πολυτελή λιμουζίνα της φορώντας μια μαύρη μπούργκα με το πρόσωπο… πλήρως καλυμμένο.
(Φώτο αρχείου: Με την αδερφή της Ραφαέλα)

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 15 Ιουλίου και αυτά που πρόδωσαν την Ζιζέλ, ήταν δυο πράγματα: Πρώτον, ο σοφέρ της τον οποίο έχει εδώ και πέντε χρόνια.

Δεύτερον τα χρυσά σανδάλια που φορούσε κάτω από την μπούργκα και τα οποία δεν ταιριάζουν με την αμφίεση μιας σωστής Μουσουλμάνας, καθώς η θρησκεία της απαγορεύει τα εν λόγω παπούτσια.

Όπως αναφέρει η «New York Post», το μοντέλο και η αδερφή της επέλεξαν πλαστικό χειρουργό στο Παρίσι για να υποβληθούν σε μια ολονύχτια επέμβαση.

Συγκεκριμένα, η Ζιζέλ λέγεται πως έκανε πλαστική στα μάτια και στο στήθος της, το οποίο θεωρούσε πως είχε «κρεμάσει» μετά από δυο εγκυμοσύνες.

Συνολικά οι δυο επεμβάσεις της κόστισαν 11.000 δολάρια και ήταν το δώρο στον εαυτό της για τα γενέθλια της, αλλά και για την «συνταξιοδότηση» της από το μόντελινγκ.

Αμέσως μετά την πλαστική που έκαναν, επισκέφτηκαν το spa «Les Sources de Caudalie» για να κάνουν διάφορες θεραπείες επούλωσης και ομορφιάς.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: