Ένας στους τέσσερις χρήστες πορνό είναι γυναίκα | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ένας στους τέσσερις χρήστες πορνό είναι γυναίκα

Ένας στους τέσσερις χρήστες πορνό είναι γυναίκαΜέχρι πριν μερικά χρόνια θεωρούνταν μία ξεκάθαρα αντρική συνήθεια (ή απλώς καμία γυναίκα δεν παραδεχόταν ότι το κάνει). 

Πλέον, όλο και περισσότερες γυναίκες (παραδέχονται -χωρίς να κοκκινίζουν-ότι) απολαμβάνουν να βλέπουν πορνό, πράγμα που δεν μας φαίνεται καθόλου περίεργο αν σκεφτείς πόσα GB με πορνογραφικό περιεχόμενο κυκλοφορούν ελεύθερα στο ίντερνετ...
Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε πρόσφατα το site Pornhub, ένας στους τέσσερις χρήστες είναι γυναίκα, με τις γυναίκες κάτω 35 να είναι οι πιο συχνοί χρήστες. 

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι σε παλαιότερη έρευνα του Cosmopolitan, 55% των Cosmo girls είχαν δηλώσει ότι βλέπουν συχνά μόνες τους πορνό.

Όπως αναφέρει το cosmopolitan, πιθανώς ένας από τους παράγοντες που ευνόησαν την αύξηση αυτών των μεγεθών είναι και τα smartphones, αφού οι περισσότερες νέες γυναίκες προτιμούν να βλέπουν ταινίες ερωτικού περιεχομένου μέσω του κινητού τους.

Παράλληλα, τα στατιστικά και η κίνηση του σάιτ αποκαλύπτουν ότι 60% των χρηστών βλέπουν πορνό από το κινητό τους, μόλις 7 % από το tablet τους και το υπόλοιπο 33% από τον υπολογιστή.

Στη λίστα με τους παράγοντες που έχουν εγείρει την περιέργεια και την συχνότητα με την οποία οι γυναίκες βλέπουν πορνό, πρέπει σίγουρα να προστεθεί και η συγκλονιστικά δημοφιλής στο γυναικείο κοινό, τριλογία 50 αποχρώσεις του Γκρι, η οποία έχει πουλήσει πάνω από 125 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως ενώ πρόσφατα μεταφέρθηκε και στην οθόνη με πρωταγωνιστές τον Jamie Dornan and Dakota Johnson. 

Δύο ακόμα ενδιαφέροντα facts που προέκυψαν από την έρευνα

Η μέρα που οι περισσότερες γυναίκες βλέπουν πορνό είναι η Δευτέρα, ενώ το Σάββατο παρουσιάζει τη χαμηλότερη κίνηση.

Η ώρα με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα είναι γύρω στις 11 το βράδυ και οι περισσότερες γυναίκες βλέπουν πορνό για λιγότερο από 10 λεπτά.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: