«Ευελπιστώ ότι θα αποφύγω το χειρουργείο»: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

«Ευελπιστώ ότι θα αποφύγω το χειρουργείο»: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της!

«Ευελπιστώ ότι θα αποφύγω το χειρουργείο»: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής της στον Alpha, Σπίτι μου Σπιτάκι μου που συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε πριν από μερικές ημέρες, το οποίο έγινε πρώτο θέμα στην εγχώρια showbiz.

Η ίδια μάλιστα είχε ανεβάσει και φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο στα social media, κάνοντάς τους όλους να ανησυχήσουν...

Τι συνέβη όμως πραγματικά τότε; Η ίδια το αποκάλυψε στο Πρώτο Θέμα, βάζοντας παράλληλα τέλος και σε κάποιες φήμες που έκαναν λόγο για διαφημιστικό τρικ.

«Διάβασα κάπου ότι ήταν διαφημιστικό κόλπο και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν παίζω ποτέ με θέματα υγείας. 

Έπαθα μια σοβαρή ίωση που οδήγησε σε λοίμωξη, η οποία έφραξε όλα τα ιγμόρεια στο πρόσωπό μου. Αποτέλεσμα ήταν να νοσηλευτώ και να συνεχίζω μέχρι και σήμερα την αγωγή», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ευελπιστώ ότι θα αποφύγω το χειρουργείο και θα είναι όλα περαστικά».


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: