Η κόρη της Ελληνίδας τραγουδίστριας δέχεται απειλές μέσω Facebook και ξεσπά δημοσίως | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η κόρη της Ελληνίδας τραγουδίστριας δέχεται απειλές μέσω Facebook και ξεσπά δημοσίως

Η Ερασμία Μάνου η κόρη της Σοφίας Βόσσου δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα κείμενο την Δεύτερα 5 Οκτωβρίου για τις απειλές που δέχτηκε.

Η Ερασμία Μάνου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Αχ πόσο θα ήθελα να βγάλω δημόσια το μήνυμα που έλαβα προχθές και πάλι από αυτόν τον εξαιρετικό "κύριο", αλλά δεν είναι της ώρας… Αλήτικες απειλές κατά της σωματικής μου ακεραιότητας και πολλά άλλα...

Επειδή, λοιπόν, κάποιοι από εδώ του μεταφέρουν αυτά που γράφω και, μάλιστα, όπως εκείνοι νομίζουν, ας του πουν λοιπόν πως ήδη η Δικαιοσύνη έχει αναλάβει το έργο της, φυσικά δεν θα μπορέσουν εύκολα να τον βρουν στην IBIZA που μένει (εδώ σκάνε στα γέλια), αλλά να είναι σίγουρος πως το μόνο που μου προκάλεσε με το μήνυμα του είναι ακόμα μεγαλύτερη λύπηση για το άτομο του και πολλά γέλια... 

Στην αστυνομία δεν πήγα από φόβο, πήγα μόνο και μόνο γιατί δεν είναι δυνατόν να μένουν ατιμώρητοι μερικοί τύποι σαν αυτόν... Επίσης, επειδή τα ψυχολογικά του δεν είναι και πολύ καλά, υπάρχουν και κλινικές!».

H Ερασμία Μάνου που δοκιμάστηκε και στο “The Voice 2", δέχτηκε απειλές μέσω τον social media ακόμα και για την σωματική της ακεραιότητα και η ίδια οδηγήθηκε στην Αστυνομία και τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Η κόρη της Ελληνίδας τραγουδίστριας δέχεται απειλές μέσω Facebook και ξεσπά δημοσίως


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: