Έμπειρες vs άπειρες: Ποιες γυναίκες προτιμούν οι άνδρες; | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Έμπειρες vs άπειρες: Ποιες γυναίκες προτιμούν οι άνδρες;

Έμπειρες vs άπειρες: Ποιες γυναίκες προτιμούν οι άνδρες;

Οι εποχές έχουν αλλάξει άρδην και πλέον λίγο πολύ άνδρες και γυναίκες έχουν το δικό τους σεξουαλικό παρελθόν. 

Τα νέα ήθη, τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας άλλαξαν όχι μόνο την ζωή των δυο φύλων αλλά και τη σεξουαλική τους ζωή. 

Παρόλα αυτά τελικά οι άνδρες, ποιες γυναίκες επιλέγουν στο σεξ τις έμπειρες ή τις άπειρες;

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστημίου του Cornell σ ε 751 φοιτητές έδειξε ότι παρά το γεγονός ότι το ευκαιριακό σεξ έχει εισβάλλει στην ζωή των νεαρών ζευγαριών, οι χαρακτηρισμοί που αποδίδονται σε όσες γυναίκες επιδίδονται σε αυτό, εξακολουθούν να κρίνονται αρνητικά από τους συνομηλίκους τους αν και δηλώνουν σεξουαλικά απελεθευρωμένοι.

Από την άλλη οι άνδρες που συμμετείχαν στην ίδια έρευνα δεν δίστασαν απαντώντας σε σχετικό ερωτηματολόγιο να τις χαρακτηρίσουν «εύκολες».

Την ίδια στιγμή όμως οι εκπρόσωποι όμως του ισχυρού φίλου που έχουν έντονη σεξουαλική ζωή θεωρούνται ώριμοι και περισσότεροι έτοιμοι να συνάψουν σχέση.

Ιδιαίτερη εντύπωση πάντως προκάλεσε στους ερευνητές το εύρημα ότι ακόμη και οι ίδιες οι γυναίκες σε ένα ποσοστό που άγγιζε το 45% δεν ήθελαν για φίλες τους τις «έμπειρες».

Τελικά η ίδια έρευνα συμπέρανε ότι οι άνδρες είναι ακόμη παραδοσιακοί παρόλο που δηλώνουν ότι είναι απελευθερωμένοι σεξουαλικά αφού δεν θέλουν το έτερο ήμισυ να έχει πολλούς ερωτικούς συντρόφους.

Έτσι στην ερώτηση με με ποια γυναίκα θα έκανα σχέση με τις έμπειρες ή της άπειρες η πλειονότητα των ανδρών απάντησε πως για μόνιμη σχέση θα προτιμούσε η σύντροφός του να μην έχει παρελθόν ενώ για τις εφήμερες δεν θα είχε πρόβλημα.

Πηγή: iatropedia.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: